Benodigdheden

450 gram glutenvrije couscous

rucola

fetakaas

half potje zwarte olijven

3 bosuitjes of 1 kleine rode ui

Fijngehakte platte peterselie

paar blaadjes verse munt fijngesneden

paar blaadjes verse basillicum fijngesneden of gedroogde

1 theelepel oregano, zwarte peper

sap van 1 citroen

3 eetlepels olijfolie

1 eetlepel azijn

rode puntpaprika in fijne blokjes

3 trostomaten in fijne blokjes

1 klein blikje kikkererwten

komkommer in kleine blokjes

paar augurken in kleine blokjes

6 stuks zongedroogde tomaten fijngesneden

Bereidingswijze

  1. Bereid de couscous voor volgens bereidingswijze op de verpakking. Laat goed afkoelen.
  2. Snijd alle groente in kleine blokje en kruimel de feta.
  3. Meng de kruiden, zout, citroensap, azijn en olie voor de dressing.
  4. Meng alles samen. Voeg de dressing pas toe kort voor het nuttigen van de salade.

Stuur een vraag of reactie over dit recept aan mij

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten